Huur een zaal in Gent

Met alles er op en er aan

Unieke locatie in Gent

Je wenst een zaal te huren in Gent voor jouw vergadering, opleiding, presentatie, marktonderzoek of andere events? Bij De Brouwerij ben je aan het juiste adres. We beschikken over vier zalen die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden en dit allemaal in het kader van een oude Gentse stadsbrouwerij.
Een karaktervol, veelzijdig en inspirerend gebouw dat aanzet tot creativiteit, waarom zou je nog twijfelen?

We stellen de zaal steeds op in de gevraagde setting zodat je bij aankomst meteen van start kan gaan. Standaard voorzien we een flipchart of whiteboard en staat er mineraalwater en muntjes klaar voor de deelnemers. Elke zaal heeft verder ook airconditioning waardoor het er steeds aangenaam vertoeven is. 

Onze zalen

Gerst, één van de meest gebruikte graansoorten waar bier mee gemaakt wordt en tevens onze meest verhuurde zaal. Voor zowel opleidingen, vergaderingen of presentaties staat deze zaal perfect haar mannetje.

Oppervlakte: 32m²
Meteen naast Gerst vind je Rogge. Dit graan geeft het bier een iets vollere smaak en wordt ook gebruikt voor whiskeys. Rogge is net als Gerst een heel polyvalente ruimte die naar jouw wens wordt ingedeeld.

Oppervlakte: 33m²
Dankzij haar spiegelraam wordt Spelt veel gebruikt voor marktonderzoeken, waarbij de klant in een andere zaal het onderzoek gemakkelijk kan volgen. Maar ook voor workshops of vergaderingen is Spelt uitermate geschikt.

Oppervlakte: 30m²
Onze grootste zaal bevindt zich net onder het dak en wordt gekenmerkt door het iconische ronde glasraam. Dit raam vind je nog terug op de originele plannen van de Brouwerij, daterend uit 1904! De Brouwzaal is de ideale ruimte voor een bedrijfspresentatie of een iets grotere opleiding.

Oppervlakte: 87m²

Catering

Heerlijk en huisbereid, met liefde. Zo kan je ons cateringaanbod het best omschrijven. We hebben enkele standaardarrangementen met bijvoorbeeld een broodjeslunch of warme maaltijd maar een voorstel op maat is steeds mogelijk. Samen met je offerte kijken we voor het gepaste cateringvoorstel.
Huisbereide catering in Gent

Vragen?

Jef helpt je graag verder en zorgt ervoor dat jouw boeking zorgeloos verloopt.