Huur een zaal in Gent

Met alles er op en er aan.

Unieke locatie in Gent

Je wenst een zaal te huren in Gent voor jouw vergadering, opleiding, presentatie, marktonderzoek of andere events? Bij De Brouwerij ben je aan het juiste adres. We beschikken over vier zalen die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden en dit allemaal in het kader van een oude Gentse stadsbrouwerij.
Een karaktervol, veelzijdig en inspirerend gebouw dat aanzet tot creativiteit, waarom zou je nog twijfelen?

We stellen de zaal steeds op in de gevraagde setting zodat je bij aankomst meteen van start kan gaan. Standaard voorzien we een flipchart of whiteboard en staat er mineraalwater en muntjes klaar voor de deelnemers. Elke zaal heeft verder ook airconditioning waardoor het er steeds aangenaam vertoeven is. 

Corona aanpassingen

Door de verschillende maatregelen rond COVID-19 hebben we de maximumcapaciteit van onze vergaderzalen teruggeschroefd en pasten we onze manier van catering aan. Ontdek hoe we u nog steeds optimaal van dienst kunnen zijn.

Onze zalen

Gerst

Een lichtrijke vergaderzaal  tot 25 personen, zeer geschikt voor opleidingen.

Gerst is een ruime zaal die van alle gemakken voorzien is om er heerlijk in te vliegen op uw dag! Hij beschikt over airco, natuurlijk daglicht, wifi en is ook rolstoeltoegankelijk.

Rogge

Een frisse vergaderzaal  tot 25 personen ideaal voor workshops en trainingen.

In Rogge geniet u, net als in al onze andere vergaderzalen, van natuurlijk daglicht en airco tijdens uw boeking. We zetten de ruimte voor u klaar in de gewenste opstelling, zodat u meteen kan beginnen! 

Spelt

Een heldere vergaderzaal  tot 20 personen voorzien van een spiegelraam.

Spelt is een multifunctionele zaal die voor verschillende doeleinden kan ingezet worden. Het aanwezige spiegelraam maakt deze zaal ook erg interessant voor marktonderzoeken. 

Brouwzaal

Een indrukwekkende zaal tot 70 personen, vaak ingezet voor presentaties en lezingen.

De Brouwzaal geeft vorm aan jouw presentatie of workshop. Een ruime en lichtrijke zaal met een iconisch glasraam die ook op de originele plannen van 1915 terug te vinden is. 

't Kaffee

Een authentieke zaal voor recepties en netwerkdrinks tot 90 personen.

‘t Kaffee was vroeger de zaal waar de vaten werden opgeslagen alvorens ze getransporteerd werden. Vandaag wordt deze gebruikt voor de koffiebreaks en lunches overdag maar kan deze ook gehuurd worden voor events, drinks en recepties.

Catering

Heerlijk en huisbereid, met liefde. Zo kan je ons cateringaanbod het best omschrijven. We hebben enkele standaardarrangementen met bijvoorbeeld een broodjeslunch of warme maaltijd maar een voorstel op maat is steeds mogelijk. Samen met je offerte kijken we voor het gepaste cateringvoorstel.
Huisbereide catering in Gent