Deelnemers

Alles wat je moet weten

Een marktonderzoek… wat houdt dat allemaal juist in? Voor iemand die het niet kent, kan het soms moeilijk zijn om te weten wat te verwachten. We zetten voor jou even alles op een rijtje, zo weet je waar je aan begint.
Lijkt het wat voor jou? Schrijf je dan via onderstaande knop in op onze database.

Wat

Tijdens een marktonderzoek wordt informatie vergaard over een markt(segment) of klanten. Deze informatie wordt dan gebruikt om een bepaalde marketingstrategie af te toetsen of te evalueren zodat deze het best inspeelt op de noden van de consument.

Hoe

De selectie start steeds met een vragenlijst die je via mail ontvangt. Op basis van je antwoorden bepalen we of je binnen het gevraagde profiel past en ontvang je een uitnodiging voor het onderzoek. Er zijn geen juiste of foute antwoorden op de vragenlijst.

Waar

Er wordt steeds op voorhand meegedeeld waar het marktonderzoek zal plaatsvinden. Dit kan onder andere doorgaan bij ons op De Brouwerij, bij u thuis of op een externe locatie in en rond Gent. In sommige gevallen gaan de onderzoeken via online chatgesprekken door.

Wanneer

Het onderzoek vindt meestal ‘s avonds plaats, zodat dit niet interfereert met je werkdag. In de mail met de vragenlijst wordt steeds de datum en het tijdstip van het onderzoek vermeldt zodat je meteen kan nagaan of je beschikbaar bent op de gevraagde dag.

Waarom deelnemen

De marktonderzoeken zijn leuk, leerrijk en je krijgt ook steeds een gepaste vergoeding voor je mening! Bedrijven willen namelijk graag weten wat je van hun (nieuw) product of dienst vindt. Tijdens het onderzoek wordt er overigens nooit geprobeerd om je iets te verkopen.

Privacy

De gegevens die je op het formulier voor onze database invult, worden veilig opgeslagen in onze database en worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze worden nooit aan derden verstrekt of verkocht.
Onze uitgebreide privacyverklaring kan je hier lezen.
Icon Logo De Brouwerij